Tehnologiile Pujol implementate de experții LamiGlass

Cine suntem

Prelucrarea sticlei

Rezultatele noastre în cifre

+ 0
mp/ an folii laminate
+ 0
Cuptoare vândute
+ 0
Soluții oferite
Parteneriat de încredere în prelucrarea sticlei

LamiGlass – Pujol = partenerul de încredere pentru succesul pe termen lung

Distribuitor exclusiv în România al brandului Pujol.

De ce Lamiglass și Pujol?

Procesarea sticlei nu cunoaște limite. Hornos Industriales Pujol sunt experți în domeniu, distribuind mii de cuptoare în întreaga lume. Datorită accentului pus pe tehnologie, Pujol a devenit lider de piață în furnizarea cuptoarelor de laminare a sticlei, cuptoarelor de călire chimică și cuptoarelor de topire a sticlei.

Lamiglass by Total Trading este distribuitor exclusiv în România al brandului Pujol, ceea ce îi oferă renume, credibilitate, expertiză, suport din partea producătorilor, produse de calitate dar și experți care analizează constant trendurile de pe piață și fac update.

Experți în prelucrarea sticlei

Tehnologiile Pujol implementate de experții LamiGlass.

Noi credem în ideea de PARTENERIAT. Nu oferim doar un produs, ci o soluție integrată și customizată.

Misiunea noastră

Ne dorim să dezvoltăm parteneriate corecte și consistente. Cautăm să transmitem clienților noștri tot ceea ce noi învățăm și suntem deschiși în a le oferi acestora sprijin. Dorim parteneri pe termen lung și nu avem loc de superficialități! Decât o minciună, mai bine un client câștigat mai târziu!

Expertiză

Toate soluțiile oferite de noi sunt fundamentate tehnic corect și sunt ajustate nevoilor clientului. Experiența acumulată în cei peste 20 ani de activitate în acest domeniu ne ajută în propunerea unor soluții optime pentru momentul prezent al activității clientului cât și pentru viitorul activității sale.

Calitatea superioară a produselor noastre

Ne propunem să devenim un pol de competență tehnică și un sprijin real în implementarea noilor tehnologii din domeniul prelucrării sticlei plane. Noi credem în ideea de PARTENERIAT. Nu oferim doar un produs, ci o soluție integrată și customizată.

Testimoniale

Experiențe împărtășite de clienții noștri

Marian Nechifor
Transparent Design

Apreciem colaborarea cu LamiGlass ca fiind una bazată pe seriozitate, promptitudine și respect reciproc. De-a lungul anilor de colaborare, suportul tehnic furnizat de LamiGlass ne-a ajutat să depășim multe momente dificile

Cătălin Horomnea
Glass Expert

Am gasit în LAMIGLASS un partener capabil să îmțeleagă și să susțină eforturile noastre de a pune pe piață produse din sticlă laminată cu un grad ridicat de complexitate și inovație

Leonard Ghineț
TDC-RO Brașov

LAMIGLASS este partenerul nostru de încredere. Suportul tehnic oferit, gama diversificată de produse destinate laminării sticlei plane și promptitudinea livrărilor sunt argumente suficiente pentru a-i prefera ca furnizori

Clienți în prelucrarea sticlei

Clienții care au încredere în LamiGlass