Tehnologiile Pujol implementate de experții LamiGlass

Consultanță

Contactează-ne

Consultanță în prelucrarea sticlei

Oferta de echipamente, accesorii, scule și dispozitive din domeniul de prelucrare sticlă plană este foarte
generoasă. Pe piață există o mulțime de firme, mai mari sau mai mici, mai vechi sau mai noi, mai serioase sau mai puțin serioase, care oferă spre vânzare echipamente sau scule.

Din dorința de a vinde, de foarte multe ori, sunt omise informații care, teoretic, pot face clientul să ezite în luarea unei decizii; de multe ori sunt furnizate informații distorsionate despre echipamentul respectiv
și performanțele sale astfel încât ”mireasa” să pară mai frumoasă; de multe ori se minte, pur și simplu,
doar pentru a convinge clientul să cumpere. Se ajunge chiar în a exagera capacitatea de a oferi servicii tehnice postvânzare sau piese de schimb și consumabile.

Suntem apreciați pentru că suntem corecți și informăm clientul cu exactitate de capabilitățile echipamentului sau serviciului oferit și prezentăm clar, precis ceea ce oferim postvânzare și care ne
sunt limitele. Clienții LamiGlass aleg în cunoștință de cauză și apreciază calitatea și profesionalismul nostru.

Rolul consultantului este să “traducă” pe limba clientului oferta tehnică a vânzătorului și să ofere ghidaj și sfaturi corecte astfel încât decizia să fie luată în cunoștință de cauză. Recomandăm apelarea la serviciile unui consultant tehnic pentru domeniul de prelucrare sticlă plană, pentru că este o soluție ce poate salva mulți, mulți bani, nervi și timp.

FAQ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sticla laminată este un ansamblu obținut prin suprapunerea a două sau mai multe foi de sticlă având intercalate folii de laminare de tip PVB (polivinil butiral) sau EVA (etilvinil acetat).

Se pot lamina orice fel de foi de sticlă fie că sunt securizate sau nu, transparente sau colorate, plane sau curbate.

Sticla laminată se poate folosi la realizarea balustradelor, a treptelor, a pereților despărțitori, a
acoperișurilor din sticlă, a geamurilor antivandalism sau antiglonț, etc. Laminarea (lipirea) mai multor foi de sticlă se poate realiza pentru obținerea unor clase de siguranță superioare a panourilor din sticlă comparativ cu o singură foaie de sticlă sau pentru realizarea unor panouri cu rol ornamental (folii colorate, inserții, etc).

Personalizarea panourilor din sticlă laminată se poate face fie prin printarea uneia dintre foile de sticlă, fie prin utilizarea unor folii colorate sau prin utilizarea unor inserții (sintetice, organice, etc). Inserțiile sunt materiale plane de tip țesătură care se intercalează între două folii de laminare între foile de sticlă.

Toate foliile de laminare transparente pe care le comercializăm sunt certificate pentru uz extern sau intern. Foliile de laminare colorate au anumite restricții în a fi utilizate la exterior.

LamiGlass vinde folii de laminare produse de către PUJOL – Spania. Foliile de laminare transparente sunt produse în fabrica Pujol din La Coruna – Spania iar cele colorate sunt produse în China sub licența Pujol.

Ne mândrim cu faptul că suntem un furnizor de soluții tehnice, nu un vânzător de folii și cuptoare de laminare sticlă. Pentru orice solicitare primită vă putem consilia în alegerea soluției optime.

Pentru fiecare dintre cele două categorii de folii de laminare, PVB sau EVA, este nevoie de un tip de utilaj dedicat. Pe liniile de laminare pentru PVB nu se pot utiliza folii EVA și în cuptoarele de laminare standard pentru folii EVA nu se pot utiliza folii de laminare PVB. Există o categorie specială de cuptoare dedicate foliilor de laminare EVA ce pot realiza laminate și cu PVB.

Experiența noastră de peste 20 de ani în domeniul laminării sticlei și oamenii dedicați din echipă oferă suport în alegerea corectă a cuptorului de laminare.

Cuptoarele de laminare sunt produse în fabrica Pujol din Sant Feliu de Llobregat, Barcelona, Spania.

Vă putem furniza din stoc toate consumabilele necesare pentru laminarea sticlei.

Foliile de laminare transparente și consumabilele sunt disponibile pe stoc la Brașov. Pentru foliile
colorate termenul de livrare este de aproximativ 10 zile.

În funcție de tipul cuptorului de laminare termenul mediu de livrare este cuprins între 3 si 6 luni de la data plății avansului.