Tehnologiile Pujol implementate de experții LamiGlass

LamiGlass

Cum te poate ajuta LamiGlass în proiectele de laminare a sticlei?

Pentru a putea să obții rezultate de succes în domeniul prelucrării sticlei, este necesar să colaborezi cu parteneri specializați. Și, pentru că știm că există anumite probleme tehnice ce pot apărea în timpul procesului de laminare a sticlei, suntem aici pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

Descoperă, în articolul nostru, care sunt principalele dificultăți tehnice de care se lovesc clienții LamiGlass, dar și cum noi reușim, de fiecare dată, să le oferim o soluție profesionistă.

Care sunt problemele de producție ale clienților LamiGlass?

Pentru a putea să oferim cele mai bune soluții pentru laminarea sticlei, este important, în primul rând, să observăm care sunt principalele probleme de producție ale clienților.

Așadar, pe parcursul anilor de activitate pe care îi avem la LamiGlass, am identificat câteva dintre dificultățile cu care se confruntă partenerii noștri. Iată care sunt acestea:

  • problemele tehnice – fie că procesul de laminare nu a ieșit așa cum era planificat sau că unul din utilajele de prelucrare nu mai funcționează, clienții pot apela la expertiza noastră, indiferent că este voba despre probleme de vacuum, de pregătire a laminatului sau de programe de laminare neconforme.
  • provocări – în industria laminării există și anumite provocări legate de proiectele arhitecturale cu sticlă laminată – de la design până la funcționalitate, noi suntem aici pentru a-ți oferi soluția potrivită.

Bulele de aer – principala problemă din timpul procesului de laminare a sticlei

Acum că am discutat despre problemele de producție ale clienților noștri, este important să menționăm și care este principala defecțiune ce pot apărea în timpul procesului de laminare a sticlei: prezența bulelor de aer.

Acestea apar, de cele mai multe ori, din cauza pregătirii necorespunzătoare a sticlei – sticla nu a fost curățată de impurități, are denivelări, nu a fost securizată suficient sau a fost coaptă prea mult în cuptorul de laminare.

Și, cu toate că este un mit frecvent întâlnit, folia de laminare nu este responsabilă pentru apariția bulelor de aer. De ce? Ei bine, în timpul procesului de laminare aceasta se lichefiază și nu permite pătrunderea aerului sub ea.

Parteneriatul cu Pujol – un sprijin în proiectele clienților noștri

La LamiGlass ne dorim să nu fim doar un furnizor de produse pentru laminare, ci un adevărat partener pentru clienții noștri. Așadar, pentru orice problemă de laminare a sticlei avem un răspuns – fie că este vorba de probleme tehnice cu utilajele, de dificultăți în timpul procesului de producție sau de sfaturi de design.

Și, dacă noi nu putem să oferim răspunsul corespunzător, îi avem aproape de specialiștii Pujol, care ne vor ajuta cu o soluție, în maximum 24h.

Cât de mult contează calitatea produselor în procesul de laminare a sticlei?

Anii de experiență pe care îi avem ne-au spus, până acum, că nivelul de calitate al rezultatului final este în strânsă legătură cu nivel de calitate al materialelor folosite. Așadar, este recomandat să investești în produse profesionale, care au anumite certificări, pentru a obține rezultatele pe care ți le dorești.

În caz contrar, poți obține sticlă îngălbenită sau cu delaminări.

Și, pentru că știm cât de importantă este calitatea pe care am menționat-o, parteneriatul cu Pujol ne oferă garanția că produsele pe care le punem pe piață se ridică la un nivel înalt de calitate. Astfel, sticla obținută poate fi utilizată minim 20 de ani, atât timp cât procesul de producție a fost făcut conform standardelor și pașilor indicați de ei.

Așadar, la LamiGlass ne dedicăm proiectelor clienților noștri, oferindu-le soluții complete pentru proiectele de laminare a sticlei. Ne axăm pe calitate, pe produse profesionale, dar și pe parteneri specializați care să ne ofere rezultatele dorite.

Dacă și tu ai un proiect de laminare a sticlei, poți apela la noi. Urmărește videoclipul nostru și află mai multe informații despre cum te putem ajuta.